logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Прочитати характер по кільцю: про що свідчить прикраса на пальці

Уподобання людини, його спосіб поведінки і самовираження може багато розповісти про його характер. І навіть якщо людина мовчить, то досвідчені психологи можуть просканувати його на дрібниці. Наприклад, зрозуміти, чим "дихає" людина, які його слабкі і сильні сторони, на які вчинки він здатний, і чим готовий пожертвувати заради досягнення своєї мети досвідчений психолог може по тому, як і яке саме кільце людина носить.

Кільця вважаються одними з найпопулярніших ювелірних прикрас. Їх носять практично всі люди нашої планети. Навіть якщо людина не любить кільця в якості ювелірних прикрас, то він може його носити як символ вірності дружину.

Наприклад, сьогодні активно проявляється тенденція носіння материнського кільця. Відрізняється воно від інших прикрас каменями, яких в кільці має бути стільки, скільки у матері дітей. Таке кільце мати дарує своїй дитині на повноліття.

Разделитель
Як визначити характер людини по тому, як він носити кільце

Мізинці: неординарні особистості або лідери

Якщо людина любить носити кільця на мізинцях обох рук - це говорить про схильність до інтриг, і часто трапляється так, що вони відбуваються на любовному фронті. Якщо ж людина носити кільце із срібла тільки на мізинці лівої руки, то це говорить про його творчої особистості, а значить від нього можна очікувати неординарних вчинків.

Кільця на мізинці правої руки видають хитруна. Причому, якщо це чоловік, то він швидше за все улюбленець жінок і не соромиться цим користуватися. Якщо на мізинці правої руки кільце носить жінка, то це видає в ній високі лідерські якості, але при цьому можна побоюватися з її боку інтриг.

Безіменні пальці: романтики чи втомлені від шлюбу

Якщо кільця носяться на безіменних пальцях обох рук, то це ознака того, що навіть якщо людина має дружину чи чоловіка - він готовий до нових відносин.

Кільце на безіменному пальці лівої руки видасть в чоловікові романтика, а в жінці ту, яка хоче знайти себе в цьому житті, самовиразитися і самоствердитися.

Одне кільце на безіменному пальці правої руки традиційно говорить про шлюбні кайдани. Але якщо воно дублюється ще одним, то це сигнал про те, що жінка рада, що «вискочила» заміж, а ось на самого чоловіка їй наплювати. Друге кільце на безіменному пальці правої руки у чоловіка сигналить, що він не рад шлюбу і його обтяжують його узи.

Разделитель

Середні пальці: песимісти або вольові

Кільця на середніх пальцях обох рук показують песиміста і того, хто цілком покладається на долю. Люди з великою силою волі носять кільце тільки на середньому пальці правої руки, а ось на середньому пальці лівої руки кільце стане свідченням низької самооцінки людини.

Вказівні пальці: лідери або брехуни

Самозакоханість в людині видадуть кільця на вказівних пальцях обох рук. Тих, для кого важливо фінансове становище, і природжених лідерів видасть кільце на вказівному пальці правої руки. А ось прикрашений кільцем вказівний палець лівої руки показує жінок-істеричок і чоловіків-брехунів.

Великі пальці: уперті або пристрасні коханці

Ознакою того, що людина страждає від необґрунтованого почуття ревнощів будуть кільця на великих пальцях обох рук.

Диваків і цілеспрямованих людей видає кільце на великому пальці правої руки, а харизматичних, імпульсивних особистостей, і тих хто темпераментний в сексі, покаже кільце на великому пальці лівої руки.

Тепер ви знаєте, як носити кільця, щоб виділити свої позитивні якості і приховати секрети. Ви можете купити кільця в залежності від того, на яких пальцях ви їх будете носити, а також вибрати вироби більш підходяще за характером і темпераментом. Сережки із срібла. Зробити це можна в нашому інтернет-магазині Silver Styles. Вибравши відповідне виріб в каталозі, ви можете відразу оплатити його і замовити доставку за зручним вам адресою в підходяще вам час. 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: